Youtube annonsering

Annonsering på Youtube

Få ut annonsene dine til hele Norge på verdens største filmdelingskanal

For YouTube er ikke bare verdens største filmdelingskanal. Det er også det største mediet for filmdeling Norge. Plattformen eies av Google og annonsering skjer som en del av Google AdWords sitt annonseringssystem. Youtube annonsering er virkelig i vinden!

HVORFOR ANNONSERE PÅ YOUTUBE?

Kanalen gir som oftest billigere og bedre rekkevidde enn sammenlignbare kanaler som TV og kino. YouTube gir også full innsikt i brukerdata som gir en bedre forståelse av målgruppen som ser reklamevideoen.

YouTube har over en milliard brukere, nesten en tredjedel av alle internett brukere, og er en billigere og mer spisset konkurrent til TV-annonsering.

Mats Helland
Google Manager, Call2action AS

I motsetning til Google AdWords, byr man ikke kun på klikk, men også på visninger over 30 sekunder. Dette vil si at all eksponering som ikke overstiger 30 sekunder er gratis. YouTube-annonsering har også en garanti på gratis synlighet de første 5 sekundene av visningen, noe som tilsvarer en typisk vignett på TV.

MÅLRETTING AV ANNONSER PÅ YOUTUBE

YouTube har en rekke alternativer for målretting, hvor man får vist reklamefilmer til forhåndsdefinerte målgrupper. Man kan blant annet rette annonser basert på alder, kjønn, plassering, interesser og mye mer!

Annonsér på Youtube!

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.

Er Norge i Europa?