Nettside

Ny nettside?

Nettsiden til en bedrift er grunnlaget for suksess innen markedsføringen. Derfor er call2action eksperter på web design.

Kvaliteten på nettsiden er avgjørende for hvordan dine kunder oppfatter ditt selskap og dine varer/tjenester. En nettside er ofte det første møtet en potensiell kunde har med din bedrift. Nettsiden vil derfor være med på å bygge opp eller forringe førsteinntrykket av din bedrift. Om din nettside er gammel og utdatert, vil inntrykket til en potensiell kunde også være at din bedrift eller merkevare er gammel og utdatert.

Hvorfor er en representativ nettside viktig?

90% av alle kunder slår opp nettsidene til potensielle leverandører før de tar kontakt. Det betyr at det er viktig at de får et godt førsteinntrykk. Gi dine besøkende en god grunn til å velge nettopp din bedrift. Vis kvalitet, vekk oppmerksomhet, tilby riktig informasjon! Da har du den nettsiden som kan gjøre din bedrift til et førstevalg.

Moderne og effektive nettsider

Halvparten av dine kunder bruker i dag nettbrett eller mobiltelefon når de slår opp nettsidene dine. Da er det viktig med responsive sider. Vi bygger alle nettsider på WordPress som er verdens største publiseringssystem.

Responsive nettsider

Hva er responsive nettsider?

Nettsiden leveres med responsivt design, som betyr at den tilpasser seg alle enheter – også mobil og tablet. Dette gjør nettsiden mye mer brukervennlig og potensielle kunder som besøker din nettside via mobil eller nettbrett vil enklere kunne finne den informasjonen de er på jakt etter.

SEO-vennlig nettside

Call2action produserer nettsider som er SEO-vennlige. Det vil si at vi bygger siden opp med en struktur at det vil være enklere å utføre SEO-arbeid på siden. Dette betyr igjen at et eventuelt SEO-arbeid vil kunne ha bedre og raskere effekt.

Web design – Visuelt og struktur

I Call2action er vi opptatt av kreativt web design, men ikke bare visuelt. Det handler også om å utføre et teknisk riktig arbeid på baksiden av nettsiden. Dette er viktig for at nettsiden skal fungere optimalt og at brukeropplevelsen skal stå i stil med inntrykket brukeren får når han eller hun besøker nettsiden. Derfor fokuserer vi også på et grundig arbeid på baksiden av nettsiden.

Web design er ikke bare web design. Kontakt Call2action for din nye nettside

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.

Er Norge i Europa?