Instagram

Instagram

Annonsér på Instagram og opplev effekten!

Instagram er den sosiale plattformen folk flest forbinder med video- og bildedeling. Når det gjelder annonsering og branding er norske bedrifter for lengst i gang med å benytte Instagram – og det virker!

Call2action har annonsert på Instagram for sine bedrifter siden muligheten for annonsering ble etablert.

Facebook eier Instagram og man kan kjøre Instagram-annonser ut fra samme annonseplattform som vi kjører ut Facebook-annonser.

Billig markedsføring og god branding

Våre erfaringer er at Instagram først og fremst handler om å inspirere og få synlighet for bedrifters produkter. Man får også mye rekkevidde for en lav sum, og man kan blant annet legge til handlingsknapper som ”les mer” på annonsene som linker videre til en nettside.

Call2action har kompetansen som kreves for å bruke Instagram riktig for våre kunder. Det er viktig å forstå forskjellen på Facebook og Instagram og hvordan man kan utnytte de to kanalene til det fulle. Det har våre kunder dratt god nytte av det siste året.

Bygg opp din merkevare

Instagram er i hovedsak en plattform til å dele bilder på, men man kan også legge ut videoer. Foreløpig opplever vi likevel at Facebook gir bedre effekt når det kommer til videoer.

Instagram er et brandingmekka for din bedrift!

Sindre Bjerga
Content Manager, Call2action AS

Når Call2action anbefaler sine kunder å annonsere på Instagram er det alltid gjort en grundig vurdering i forkant av om bedriften har produkter og tjenester som egner seg på Instagram. Treffer vi riktig målgruppe for produktet? Er Instagram bedre enn andre kanaler for denne bedriften?

Under kan du finne statistikker og annen nyttig info om Instagram og annonsering.

Vårt team:

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.