Google adwords

GOOGLE ADWORDS

Google Adwords er den største digitale annonsetjenesten i Norge

På verdensbasis er det over 100 billioner Googlesøk hver eneste måned, og dette er et tall som vokser og vokser. Det handler om å se, og bli sett. Er man ikke på førstesiden på Google, er man som oftest ikke et alternativ. Klikker du deg videre på side 2, 3 og 4 når du søker på Google? Nei? Det gjør ikke kundene dine heller.

Vi i Call2action bygger, administrerer og optimaliserer solide AdWords-kampanjer, og er én av tre utvalgte aktører i Norge som får support direkte fra Google sitt Europeiske team i Sverige.

HVA ER GOOGLE ADWORDS?

Google Adwords er et tekstbasert annonseformat som ligger over det organiske treffresultatet i Google. Annonseringsprogrammet lar deg være synlig i Google-søket for å nå potensielle kunder som er interesserte i tilbudene dine. AdWords kan brukes enten du vil bygge merkevare, selge produkter/tjenester eller øke trafikk til nettside.

Det er over 40.000 søk på Google hvert sekund. Å ikke være synlig på Google er ikke lenger et valg innen moderne markedsføring.

Daniel Lilleskog
Rådgiver , Call2action AS

HVORFOR BRUKE ANNONSERING PÅ NETT VIA GOOGLE ADWORDS?

Google AdWords er en form for inbound markedsføring. Det er en effektiv måte å få trafikk til din hjemmeside fra relevante søk. Annonsene gir umiddelbare resultater og sørger for å koble potensielle kjøpere med selger.

ER ADWORDS RIKTIG FOR DIN BEDRIFT?

Google Adwords er en nødvendighet for mange bedrifter i alle deler av Norge. Blant våre kunder er det som oftest en av de beste kanalene for både henvendelser og kjøp. Likevel får vi som mediebyrå ofte spørsmålet: ”Er Google AdWords riktig for min bedrift?”.

Svaret her er at Google AdWords er en fabelaktig kanal, men effekten kan også variere fra bedrift til bedrift. Det er sjelden vi ser at kunder ikke har nytteverdi av annonsering via Google.

GOOGLE ADWORDS ER FLEKSIBELT OG MÅLBART

Google er den søkemotoren som er desidert størst i dagens marked. Da er det også en selvfølge for Call2action å kunne tilby solide kampanjer gjennom Google Adwords for kunder både ved kontorene i Stavanger, Sandnes, Bergen og Fredrikstad, men også til andre kunder ellers i Norge. Vi bygger i samråd med våre kunder og Google, og optimaliserer kontinuerlig for å få den best mulige løsningen for våre kunder.

Dersom man ikke har tid til, eller erfaring på Google AdWords, er det lurt å bruke sertifiserte Google-partnere til jobben.

Call2action hjelper deg med å sette opp AdWords-konto og jobber mot at bedriften skal få maksimalt utbytte av annonseringen.

Call2action er Google Premier Parter

Call2action er sertifisert i alle Google AdWords moduler.

Dette inkluderer:

Google Analytics Qualification Exam
Google AdWords Fundemental
Google Advertising Exam
Google Search Exam
Google Display Advertising Exam
Google Video Exam
Google Shopping Exam
Google Mobile Advertising Exam

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.