Google Ads

Ads er den største digitale annonsetjenesten i Norge

På verdensbasis er det over 100 billioner Googlesøk hver eneste måned, og dette er et tall som vokser og vokser. Det handler om å se, og bli sett. Her er Google Ads perfekt. Er man ikke på førstesiden på Google, er man som oftest ikke et alternativ. Klikker du deg videre på side 2, 3 og 4 når du søker på Google? Nei? Det gjør ikke kundene dine heller.

Vi i Call2action bygger, administrerer og optimaliserer solide Ads-kampanjer, og er én av tre utvalgte aktører i Norge som får support direkte fra Google sitt Europeiske team i Sverige.

HVA ER GOOGLE ADS?

Google Ads er et tekstbasert annonseformat som ligger over det organiske treffresultatet i Google. Annonseringsprogrammet lar deg være synlig i Google-søket for å nå potensielle kunder som er interesserte i tilbudene dine. Ads kan brukes enten du vil bygge merkevare, selge produkter/tjenester eller øke trafikk til nettside.

Det er over 40.000 søk på Google hvert sekund. Å ikke være synlig på Google er ikke lenger et valg innen moderne markedsføring.

Sindre Bjerga
Content Manager, Call2action AS

HVORFOR BRUKE ANNONSERING PÅ NETT VIA GOOGLE ADS?

Ads er en form for inbound markedsføring. Det er en effektiv måte å få trafikk til din hjemmeside fra relevante søk. Annonsene gir umiddelbare resultater og sørger for å koble potensielle kjøpere med selger.

ER ADS RIKTIG FOR DIN BEDRIFT?

Google Ads er en nødvendighet for mange bedrifter i alle deler av Norge. Blant våre kunder er det som oftest en av de beste kanalene for både henvendelser og kjøp. Likevel får vi som mediebyrå ofte spørsmålet: ”Er Google Ads s riktig for min bedrift?”.

Svaret her er at Google Ads er en fabelaktig kanal, men effekten kan også variere fra bedrift til bedrift. Det er sjelden vi ser at kunder ikke har nytteverdi av annonsering via Google.

GOOGLE ADS ER FLEKSIBELT OG MÅLBART

Google er den søkemotoren som er desidert størst i dagens marked. Da er det også en selvfølge for Call2action å kunne tilby solide kampanjer gjennom Google Ads for kunder både ved kontorene i Stavanger, Bergen og Fredrikstad, men også til andre kunder ellers i Norge. Vi bygger i samråd med våre kunder og Google, og optimaliserer kontinuerlig for å få den best mulige løsningen for våre kunder.

Dersom man ikke har tid til, eller erfaring på Ads, er det lurt å bruke sertifiserte Google-partnere til jobben.

Les mer på bloggen vår om Google for nybegynnere!

Call2action hjelper deg med å sette opp Ads-konto og jobber mot at bedriften skal få maksimalt utbytte av annonseringen.

Call2action er Google Premier Partner

Call2action er sertifisert i alle Google Ads moduler. Kontakt oss her!

Dette inkluderer:

Google Analytics Qualification Exam
Google Ads Fundemental
Google Advertising Exam
Google Search Exam
Google Display Advertising Exam
Google Video Exam
Google Shopping Exam
Google Mobile Advertising Exam

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.