Web Design Stavanger

Web Design | Stavanger

Lage ny nettside?

En nettside er ofte selve grunnlaget for suksess innen markedsføring for bedrifter i Stavanger og Sandnes.

Kvaliteten på nettsiden er avgjørende for hvordan kunder opplever din bedrift og dens tjenester. En nettside er ofte det første møtet en potensiell kunde har med din bedrift. Nettsiden er derfor med på å bygge opp eller forringe førsteinntrykket av bedriften din. Om din nettside er gammel og utdatert, vil inntrykket til en potensiell kunde også være at din bedrift eller merkevare er gammel og utdatert.

Hvorfor er en representativ nettside viktig?

9 av 10 kunder i Stavanger og Sandnes slår opp nettsidene til potensielle leverandører før de tar kontakt. Det betyr at det er viktig at de får et godt førsteinntrykk. Gi dine besøkende en god grunn til å velge nettopp din bedrift. Vis kvalitet, vekk oppmerksomhet, tilby riktig informasjon! Da har du den nettsiden som kan gjøre din bedrift til et førstevalg.

Effektive og moderne nettsider

Rundt 50% av dine kunder bruker i dag nettbrett eller mobiltelefon når de slår opp nettsidene dine. Da er det viktig at sidene er responsive. Call2action Stavanger bygger alle nettsider på WordPress som er verdens største publiseringssystem.

Responsive nettsider

Hva er responsive nettsider?

Nettsidene til Call2action Stavanger leveres med responsivt design, som betyr at den tilpasser seg alle enheter – også mobil og tablet. Dette gjør nettsiden mer brukervennlig og potensielle kunder som besøker din nettside via mobil eller nettbrett vil bedre kunne finne den informasjonen de leter etter.

SEO-vennlig nettside

Call2action Stavanger produserer nettsider som er SEO-vennlige. Det vil si at vi bygger siden opp med en struktur at det vil være enklere å utføre SEO-arbeid på siden. Dette betyr igjen at et eventuelt SEO-arbeid vil kunne ha bedre og raskere effekt.

Web design – Ikke bare det visuelle

I Call2action Stavanger er vi opptatt av kreativt web design, men ikke bare visuelt. Det handler også om å utføre et teknisk riktig arbeid på baksiden av nettsiden. Dette er viktig for at nettsiden skal fungere optimalt og at brukeropplevelsen skal samsvare med inntrykket brukeren får når han eller hun besøker nettsiden. Derfor liker vi å si at arbeidet som blir gjort på ”baksiden” av nettsiden er vel så viktig som det visuelle.

Web design og nettsider i Stavanger og Sandnes – Kontakt Call2action Stavanger

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.