Reklamebyrå i Stavanger

Reklamebyrå Stavanger og Sandnes

Grafiske tjenester og reklamemateriell

Vi er et medie – og reklamebyrå i Stavanger som leverer alt innen reklamemateriell til bedrifter i Stavanger- og Sandnes-områdene. Filosofien vår er å levere tjenester med høy kvalitet, tett oppfølging og priser som din bedrift kan leve med og sørger for at kvaliteten er av ypperste merke.

Reklamer med betydning!

Reklame må være flott å se på, men den må også ha nytteverdi. Call2action produserer både nye annonser og vi kan justere og forbedre eksisterende annonser. For en del av kundene våre er fortsatt mye av reklamebudsjettet i papir. Da må annonsene ha en god layout og et tydelig budskap.

Call2action Stavanger og AIDA-prinsippet

Call2action reklamebyrå produserer alle annonser etter AIDA-prinsippet – (Attention-Interest-Desire-Action). Sammen med kunden lager vi de beste kampanjene og annonsene. Om reklamebyrå lager annonser uten at kunden involveres, er det lett å miste budskapet som skal formidles til brukeren. Bruk et reklamebyrå som får ditt budskap frem på en tydelig måte! Call2action Reklamebyrå tar alltid kundene på alvor.

Merkevarebygging og grafisk identitet – En rød tråd

Call2action har mange tjenester innen grafisk og reklame i Stavanger og Sandnes. Vi utarbeider grafisk profil, utformer logoer og ikke minst brosjyrer og design til materiell til stands.

Visuell profil

Vi lager en total visuell profil der vi legger frem og viser hvordan og hvorfor det er viktig med riktig profilering og god bruk av reklamemateriell for alle bedrifter i Stavanger og Sandnes.

Hvilke farger skal man benytte? Hvilke skrifttyper skal man bruke? Hvordan skal forholdene mellom tekst og grafikk være?

Hva med logo, tekst og grafisk uttrykk? Hvordan bruker man dette for å få et helhet i all markedsføring for bedrifter? Dette svarer vi på gjennom en grafisk profil til kundene våre.

Annonsedesign Stavanger

Call2action produserer annonser til både trykkede medier og digitale medier. Både ved annonseringer gjennom Google Adwords og Facebook/Instagram som vi tilbyr, men også separat.

Det er meget viktig at annonsene har den velkjente røde tråden og at de har en gjenkjennelseseffekt på alle områdene de skal vises. Call2action har alltid et stort fokus på dette når det gjelder annonsedesign for våre kunder i Stavanger- og Sandnes-området.

Logo Stavanger

En kundes første møte med en bedrift er ofte gjennom logo. Gjerne på en firmabil, i en annonse eller på et bygg.

Hvordan påvirkes kunden av hvordan logoen fremstår? En god, tidsriktig og gjennomtenkt logo gir et mye bedre inntrykk av din bedrift enn en gammel, utdatert logo.

Vi har et grafisk team som er meget kompetente på å produsere logoer som er tidsriktige, men som også tar utgangspunkt i din bedrift og dens tjenester. Logoene Call2action produserer skal vekke oppmerksomhet og tillit, samt være en del av en helhetlig markedsføringsstrategi for din bedrift. Vi er rimelige på pris og om du er i oppstartsfasen som grunder eller skal ha logo til et arrangement anbefaler vi at dere tar kontakt med oss for å høre våre gode priser!

Brosjyrer og DM Stavanger

En annen viktig del av bedrifters profilering er brosjyrer. Brosjyrer deles ut til kunder, på messer og i andre sammenhenger. En god brosjyre kan være et meget godt virkemiddel for å formidle hva bedriften tilbyr av tjenester.

Vi produserer alt av innhold og design til brosjyrer for våre kunder i Stavanger- og Sandnes-området og tar utgangspunkt i bedriftens grafiske profil. Da står brosjyren i stil med bedriftens øvrige tiltak innen markedsføringen.

Standmateriell og fasadedesign Stavanger

Call2action har utarbeidet design til stands på både ONS og andre messer i Stavanger og Sandnes.

Materiellet som vi produserer er godt gjennomarbeidet og gir alltid et godt og positivt inntrykk av bedriftene og tjenestene deres .

Call2action tar også oppdrag på nytt design av bygg og fasade, samt design på firmabiler.

Visittkort Stavanger

Call2action produserer også moderne og flotte visittkort som viser bedriftene og kontaktpersonene på riktig måte og med et grafisk design som kunder kan kjenne seg igjen i fra andre elementer i bedriften. Et visittkort som representerer deg og ditt firma på en god og profesjonell måte er viktig. Kontakt Call2action i dag for å høre mer om visittkort!

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.


    SEO:

     80% finner info i søkemotorer om lokale bedrifter.
    20% Annet
    Organisk trafikk er den beste trafikken! (Kilde: Ipsos)