Nettbutikk Stavanger

Nettbutikk | Stavanger – Sandnes

Har din bedrift vurdert nettbutikk?

I Stavanger og Sandnes finnes det mange reklamebyrå, mediebyrå og web designere som produserer nettbutikk. Hvorfor bør du velge Call2action som produsent av din nye nettbutikk?

Vårt reklamebyrå legger stor vekt på kvalitet, fastpris og opererer uten uforutsette kostnader. Vi er dedikerte til prosjektet fra avtalen blir inngått til nettbutikken er publisert. Call2action Stavanger jobber alltid for å få ballen i mål.

Salg via nettbutikk i Stavanger og Sandnes

Flere og flere næringsdrivende har varene og tjenestene sine på nett. Den digitale omsetningen øker stadig og behovet for å være med på denne utviklingen er enorm. Call2action Stavanger lager brukervennlige nettbutikker som ivaretar sluttbruker og administratoren av nettbutikken.

Det er essensielt at man lager nettbutikken på en måte som presenterer produkter og tjenester på en salgsutløsende måte. Din bedrifts potensielle kunder må få lyst til å handle. Vi hjelper deg med å lage en nettbutikk som utløser kjøpslyst og som gir bruker en kort vei til handlekurven.

Magento – Publiseringssystem for nettbutikk!

Call2action Stavanger lager nettbutikk i verdens største publiseringssystem, Magento. Det som kjennetegner Magento er at du har oversiktlig administrasjon som butikkeier. Du kan enkelt endre på varer og priser samt legge til nye varer. Det er også et utrolig fleksibelt system med muligheter for videreutvikling.

Responsiv nettbutikk

Call2action Stavanger lager responsive nettbutikker som er tilpasset alle plattformer. Det vil si at nettbutikkens layout tilpasser seg skjermstørrelsen på den enheten du bruker (desktop, nettbrett eller smarttelefon).

Det å lage nettbutikk kan være utfordrende med flere interne og eksterne faktorer å ta hensyn til. Vi jobber hardt med å gjøre prosessen med ny nettbutikk til en positiv opplevelse. Det koster dedikasjon fra alle parter, men med tett oppfølging, høy kompetanse, gode priser og ikke minst kjapp levering, sørger Call2action Stavanger for at din bedrift får en nettbutikk som representerer bedriften på en flott måte.

God nettbutikk krever godt samarbeid

Call2action Stavanger jobber utelukkende tett sammen med kundene. Vi hører på kundens behov og linker det til vår kunnskap. Det betyr at du ender opp med en nettbutikk som du er fornøyd med.

Når man produserer en nettbutikk dukker det opp flere spørsmål og elementer som må avklares. Hvilken betalingsløsning skal vi velge? Klarna eller Paypal? Svaret er at det er individuelt og vi kan anbefale ut fra våre erfaringer.

Magento er også kompatibelt med en rekke regnskapssystemer. Det kan være store fordeler med å få integrert slike funksjoner med en gang.

Lage ny nettbutikk i Stavanger og Sandnes – Velg Call2action

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.