Instagram-annonsering Stavanger

Instagram | Stavanger – Sandnes

Annonsér på Instagram i Stavanger og Sandnes og opplev effekten!

Instagram er den sosiale plattformen folk flest forbinder med video- og bildedeling. Hva gjelder annonsering og branding er bedrifter i Stavanger og Sandnes for lengst i gang med å benytte Instagram – og det virker!

Vi har annonsert på Instagram for våre bedrifter siden muligheten for annonsering ble iverksatt.

Instagram eies av Facebook, og man kan produsere Instagram-annonser ut fra den samme plattformen som vi lager Facebook-annonser.

God branding og billig markedsføring

Vi erfarer at Instagram hovedsakelig er for inspirasjon og synlighet for bedrifters produkter. Vi får også mye rekkevidde for en lav sum, og kan for eksempel legge til handlingsknapper som ”les mer” på annonsene som fører brukeren videre til ønsket nettside.

Vi har kunnskapen som behøves for å utnytte Instagram på riktig måte for våre kunder i Stavanger og Sandnes. Det er viktig å anerkjenne forskjellen på Facebook og Instagram og hvordan disse kanalene kan utnyttes til det fulle. Det har våre kunder nytt godt av!

Bygg opp din merkevare gjennom Instagram i Stavanger & Sandnes

Instagram er hovedsakelig en plattform for bildedeling, men vi kan også legge ut levende bilder. Vi opplever likevel at Facebook gir bedre effekt når det kommer til videoer foreløpig.

Når vi anbefaler våre kunder å annonsere på Instagram er det gjort en grundig vurdering i forkant av om bedriften har produkter og tjenester som egner seg på Instagram. Treffer vi de beste målgruppene for produktet? Er Instagram bedre enn andre kanaler for denne bedriften?

Om du vil være synlig på Instagram i Stavanger og Sandnes bør du ta kontakt med Call2action i dag!

Annonser på Instagram i Stavanger med Call2action!

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.