Google Adwords Stavanger

Google Adwords | Stavanger – Sandnes

Hvorfor bruke Google Adwords i Stavanger og Sandnes?

Stavanger-regionen har status som den regionen i Norge med det mest vellykkede næringslivet. For bedrifter i Rogaland innebærer dette også stor lokal konkurranse og et større behov for å skille seg ut. En måte å gjøre det som tilbyder, er å benytte seg av annonsering på Google.

Google Adwords er en form for inbound markedsføring som lar deg være synlig for potensielle kunder når de aktivt er på jakt etter en bedrift som din. Det er en effektiv måte å få trafikk til din nettside og gir umiddelbare resultater. Som lokal annonsør sørger AdWords for å koble potensielle kjøpere i Stavanger, Sandnes og omegn, med deg som annonsør.

Hver dag blir det gjort flere tusen søk på Google i Stavanger og Sandnes-regionen, og er man ikke representert i Google-søket, er man heller ikke et alternativ.

GOOGLE ADWORDS ER VIKTIG I NEDGANGSTIDER

Stavanger og Sandnes er byer som har vært preget av nedgangstider. I slike perioder hvor bedrifter forventer mindre salg og lønnsomhet, er det helt essensielt å være synlig når folk faktisk søker på dine type tjenester. Google Adwords kan da bidra til å skaffe god trafikk og «leads» i trangere tider, også innenfor trangere budsjett.

Det er svært sjelden at Google-annonsering ikke passer for en bedrift. Vi i Call2action opplever nytteverdi for våre kunder i Stavanger og Sandnes hver eneste dag, i form av henvendelser, transaksjoner, trafikk og merkevarebygging.

Ønsker din bedrift å teste Adwords i Stavanger og Sandnes?

Alle bedrifter er unike og vi i Call2action bygger Google Adwords-kampanjer tilpasset din bedrifts behov, enten det er å øke henvendelser, styrke merkevare eller være tilgjengelige i søket.

Kampanjer blir bygget i samråd med våre kunder og blir deretter optimalisert kontinuerlig for best mulig annonseeffekt.

Vi har flere dyktige rådgivere som er spesialiserte og sertifiserte innen Google-annonsering i Stavanger, Sandnes og ellers i Rogaland.

Kontakt Call2action Stavanger for et uforpliktende tilbud på Google Adwords

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.