Facebook-annonsering Stavanger

Annonsering på Facebook | Stavanger – Sandnes

Bildeannonser på Facebook

I Stavanger og Sandnes-området har antall bedrifter som annonserer på Facebook økt kraftig de siste årene. Dette er fordi bedriftene nå for alvor innser at Facebook er en meget god arena for branding og at annonsering på Facebook genererer mer trafikk til nettsiden, flere kunder til butikken og mer tilstedeværelse mot de rette målgruppene for bedriften!

Call2action har bred kompetanse på å utarbeide målrettede annonser for sine kunder, samt skape mer synlighet for bedriftene i det største sosiale mediet som finnes.

Annonsering på Facebook i Stavanger og Sandnes gir flere muligheter for våre kunder. Man kan annonsere for å få flere likerklikk til siden. Man kan annonsere med formål om å selge i nettbutikk. Man kan annonsere for å få brukere til å benytte seg av tilbud, eller melde seg på arrangement. Det er utallige muligheter i Facebook sin annonseportal og Call2action har bred kompetanse og erfaring på alle.

Segmentering og målretting på Facebook

Man kan definere segmenter ut fra:

Geografi – Ønsker du å annonsere i Stavanger og Sandnes eller kanskje kun på Bryne?

Alder

Kjønn

Interesser – Ønsker du å nå folk med interesse for oljenæringen, eller kanskje mot Oilers og Viking FK?

Plattformer

Spesifikke demografier som for eksempel utdanning, bransjer eller sivilstatus.

Facebook er alltid aktive med å utvide annonsetjenesten og tilby nye metoder for bedrifter i Stavanger og Sandnes-området å annonsere på. Vi i Call2action er alltid på hugget når nye muligheter kommer og vi setter oss inn i dem slik at våre kunder kan dra nytte av dem.

På Facebook kan man betale per klikk (CPC) eller antall tusen visninger (CPM). Hvilke betalingsalternativ man velger avhenger av strategi og målsetting for annonsen.

Annonsene på Facebook skal være konsistent og integrert med all markedsføring i bedriften. Call2action har kompetansen til å hjelpe din bedrift med sine mål på Facebook. Vi setter sammen tekst og bilde, publiserer annonser og overvåker resultatene kontinuerlig.

Konkurranser på Facebook | Stavanger og Sandnes

Call2action produserer konkurranser for våre kunder i Stavanger og Sandnes på Facebook. Vi hjelper til med idé og utarbeider både tekst og banner før vi annonserer konkurransen ut mot de menneskene du ønsker å treffe! Vi trekker også en vinner. Alt i henhold til Facebook sine retningslinjer.

Konkurranser på Facebook er en særdeles god måte å skape engasjement på, skape synlighet og få flere følgere til din bedrift på Facebook!

Treff dine målgrupper der de er!

Facebook er den største annonseplattformen i sosiale medier. Ipsos anslår at det i Norge er 3.6 millioner nordmenn har en konto på Facebook. 3.1 millioner av disse sjekker Facebook daglig, og over 2 millioner av dem gjør dette på mobil. Facebook er en effektiv annonseplattform hvor du når potensielle og eksisterende kunder i Stavanger- og Sandnes-området.

Annonsering på Facebook – Nytt, spennende, effektivt!

Facebook er fremdeles nytt for mange bedrifter i Stavanger- og Sandnes-områdene og Call2action opplever at flere av våre kunder ikke har satt seg inn i annonseringsmulighetene på Facebook og tenker at de ikke passer inn her.

Når vi starter med annonseringen for våre kunder, så opplever våre kunder en meget god respons, både i forhold til nettsidetrafikk og flere henvendelser, men også i forhold til økt salg i nettbutikk eller butikk.

Det gir både oss og våre kunder en enda bedre forståelse av at Facebook er en viktig del av markedsføringsfremtiden for bedrifter i Stavanger og Sandnes.

Matcher Google Adwords

De siste tre årene har vi i Call2action Stavanger målt kampanjene vi har laget for våre kunder både på Facebook og på Google Adwords. Vi ser at Facebook oftere og oftere matcher sine Google Adwords kampanjer når det kommer til ROI. Noen ganger ser vi også at Facebook-kampanjene gir mer tilbake enn Adwords-kampanjene!

Annonsering og konkurranser på Facebook er definitivt kommet for å bli for kundene våre i Stavanger og Sandnes. Facebook er allerede blitt en meget viktig del av markedsføringshverdagen for de fleste av våre kunder.

Kontakt Call2action Stavanger for Google Adwords!

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.