Google Displayannonsering Stavanger

Google Display | Stavanger – Sandnes

Bildeannonsering på internett

Google Display er bildeannonser på nettsider i Googles nettverk. Det består av over to millioner nettsider, og øker for hver dag som går. Her kan din bedrift nå ut til potensielle kunder i Stavanger og Sandnes når de besøker sine favorittnettsted utenfor Google sine søkeresultater.

Hva er Google Display?
Bannerannonser gir deg som annonsør muligheten til å vise frem budskap gjennom bilder og bannere til målgrupper som er forhåndsdefinerte, enten du vil treffe personer basert på spesifikke interesser eller andre søkemønstre.

I motsetning til annonser i tekstsøket, er Google bannerannonsering en mer passiv strategi hvor bilder blir fremvist til målgruppene på sine favorittblogger eller nettsider som dagbladet.no, e24.no og mange flere.
Google Display er et ypperlig verktøy for merkevarebygging da man har mulighet til å fremheve logo til et vidt publikum som man eksempelvis kan definere til områdene rundt Stavanger og Sandnes.

Hvor vil Google Display annonsene vises?
Annonsene kan vise på store internasjonale aktører til lokale aktører som Stavanger Aftenblad. Det kan også være andre lokale aviser, blogger, eller infosider som har en tilknytning til Stavanger- og Sandnes-regionen.

Remarketing mot målgrupper i Stavanger og Sandnes
Når Call2action produserer kampanjer benytter vi flere metoder for målretting av annonser på best mulig måte. En av disse metodene er remarketing. Remarketing lar annonsører vise bildeannonser til personer som har besøkt hjemmesiden før. Dette sørger for relevante visninger og trafikk til din bedrifts nettside.

Har du ikke erfaring med å lage bildebaserte bannerannonser, eller ønsker du å forbedre resultatene du oppnår med bannerannonser?

Kontakt Call2action for Google Displayannonsering i Stavanger og Sandnes.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.