Stavanger Konserthus

KundesitatStavanger Konserthus

Call2action er en leverandør som kan gi gode råd og handle raskt var viktig for oss når vi bestemte oss for å bruke Google adwords i markedsføringen av konserthuset og arrangementene her. Vi har benyttet oss av Google Adwords og Displayannonser.

Gjennom Call2Action sin innsikt i Google som verktøy, og vår egen kunnskap om markedet, har vi satt sammen målrettede kampanjer som har gitt gode resultat. Oppfølging og rapportering har fungert fint, og rådgiveren har vært lydhør, fulgt tett opp og vært entusiastisk i forhold til oppdraget.

Om Stavanger Konserthus

Stavanger Konserthus ligger i praktfulle historiske omgivelser ytterst i Vågen, nordvest for torget og bare en kort spasertur fra sentrum enten man følger Blå Promenade langs kaien eller legger turen gjennom Straen og sjarmerende Gamle Stavanger. Målet er å gjøre Bjergsted kulturpark, med Stavanger Symfoniorkester som spydspiss og konserthuset som omdreiningspunkt, til et musikkfaglig og pedagogisk sentrum av nasjonal betydning.

Stavanger Konserthus er et konserthus i internasjonal toppklasse, med avanserte akustiske- og scenetekniske løsninger. Konsertene er en god blanding av alle musikksjangre med både lokale og internasjonale artister og opptredener.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.


Er du interesert i nettside?