Solheim Kjøtt

KundesitatSolheim Kjøtt

Call2action leverer det meste innen markedsføring og operer som en effektiv markedsavdeling for oss. De tar all kontakt med alle markedsaktører vi jobber med og vurderer alle tilbud. Da kan vi fokusere på det vi gjør best.

Call2action er vår medierådgiver og har hjulpet oss med markedsføringen på Facebook og Google. I tillegg til annonser på disse kanalene har de hjulpet oss med søkemotoroptimalisering av hjemmesiden vår for å bli mer synlige på nettet.

Med Call2action får vi raske leveringer og har gode erfaringer. Vi kan anbefale de til alle bedrifter som vil ha mest igjen for markedsføringen sin.

Om Solheim Kjøtt

Solheim Kjøtt AS er et av Bergens eldste firma inne kjøttbransjen og ble etablert i 1936. Virksomhetens kjerne var, den gang som nå, ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, spekemat og pinnekjøtt.

Catering og engrossalg har vært en naturlig utvidelse av virksomheten Solheim Kjøtt AS. I 2006 fikk Solheim Kjøtt AS ny daglig leder. Bjarte Birkeland har over 20 års erfaring med kantinedrift, noe som har medført at Solheim Kjøtt også har etablert seg i dette markedet.

Om du ønsker en forrett, koldtbord, tapas eller bryllupskake, så er Solheim Kjøtt det rette valget.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.