Skjebergkilens Marina

KundesitatSkjebergkilens Marina AS

Vi valgte Call2action da vi ønsket å bytte leverandør. De virket som et seriøst selskap med priser som passer oss.  Vi valgte å gi Call2action ansvar for hele markedsbudsjettet.

Vi var skeptiske i starten, basert på tidligere erfaringer med andre selskaper, men er i dag meget fornøyd med valget vi har gjort. Call2action tar ansvar og får ting gjort, i tillegg merker vi enorm trafikk når det kjøres kampanjer og annonseres.  Call2action er et trygt valg av mediebyrå og vi vil også anbefale Google og Facebook-annonsering.

Om Skjebergkilens Marina AS

Skjebergkilens Marina AS ble etablert i 1974 og har siden den tid hatt kontinuerlig drift. Selskapet har i dag 13 årsverk og omsetter for kr. 22 mill. Selskapet har i de senere år vært i kraftig utvikling og har siden 1990 økt fra 550 båtplasser til 1157 plasser pr. årsskiftet 2014/2015.

Selskapets hovedvirksomhet er å leie ut båt- og opplagsplasser, serviceverksted for fritidsbåter, deleutsalg samt salg av båt og motor.
Vi ønsker å ha en høy miljøprofil da marinaer er en forurensningskilde til sjø og land. Skjebergkilens Marina AS har som den første marina i Norge etablert vaskestasjon for båt med full rensing av spylevann og spyleavfall. Vi har et bredt samarbeid med Ragn Sells for deponi av spesialavfall og har miljøcontainere med mange fraksjoner for kildesortering.

Bedriften sorterer også plast, metall, tre, trykkimp. tre, og papp. Vårt fremtidige mål er å bli den mest miljøvennlige marina! Vi er en av Norges største marinaer med et bredt tilbud på båtplasser, båtopplag, delelager, verkstedtjenester, båt/motorsalg og kro. Vi har lang og bred erfaring og innehar stor kompetanse innenfor vårt felt.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.