Shell/7-Eleven

KundesitatShell/7-Eleven Sør Rogaland

”Samarbeidet med Call2action på hjemmesider har så langt vært helt topp! Vi gleder oss til fortsettelsen og ikke minst til å se resultater frem i tid. Vi liker måten det jobbes på hvor vi diskuterer og finner løsninger som føles riktig for oss som kunde. Det vi gjør skal også være målbart – noe som er svært viktig.”

– Kjøpmann Shell/7-Eleven Sør Rogaland Terje Fatland

” —Vi anbefaler trygt Call2Action til andre selskap som trenger nye nettsider!”

Om Shell/7-Eleven Sør Rogaland

I 2008 inngikk 7-Eleven et samarbeid med Shell i Skandinavia med det resultatet at 88 tidligere YX-stasjoner i Norge ble konvertert til Shell/7-Eleven. To verdensledende merkevarer innen drivstoff og storkiosk/butikk, nå under samme tak, tilbyr kundene det mest moderne konseptet og det beste tilbudet langs vei.

Shell/7-Eleven Sør Rogaland består av de fire bensinstasjonene Shell/7-Eleven Blåsenborg, – Sandnes, – Ålgård og – Helleland. Stasjonene tilbyr drivstoff, bilvask, tilhengerutleie og kioskvarer.

Shell/7-Eleven har kontinuerlig gode tilbud på vask og kioskvarer. Hver andre uke kommer nye spennende tilbud. Sammen med Dekk & Service bistår også Shell/7-Eleven med god gammeldags bensinstasjon service. De har dekkverksted og utfører enkle servicer, oljeskift o.l..

I tillegg til bedriftskort har Shell/7-Eleven Sør Rogaland også mindre verdikort til private, både til maskinvask og selvvask. Blåsenborg i Stavanger og stasjonen i Sandnes har topp moderne selvvaskanlegg for de som ønsker å vaske for hånd.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.