O. Solberg Thomsen AS

KundesitatO. Solberg Thomsen AS

Vi ønsket en samarbeidspartner som kunne hjelpe oss innen alle områder av markedsføring, både innenfor trykte og digitale medier. Gjennom medierådgiving har hele prosessen rundt markedsføring blitt enklere for oss.

Call2Action er veldig bevisst på hvilke kanaler de anbefaler, og tar alltid utgangspunkt i våres behov og ønsker. Vi syntes også det var veldig bra med en markedsplan som gir oss enda bedre kontroll over hvilke aktiviteter vi skal være med på i året som kommer. Dette gjør det også lettere å se effekten av markedsføringen i etterkant.

Solberg Thomsen benyttet seg av rådgivning, Facebook Pro, Google Adwords, Hjemmeside, og timer til administrasjon av Finn-Torget.

Vi er veldig fornøyde med leveransene fra Call2Action. De leverer raskt og følger opp.

Vi er blitt introdusert for nye markedskanaler som har gitt veldig god effekt, og vi har i stor grad beveget oss fra avis til nett annonsering på nett.

Vi kan så absolutt anbefale Call2Action for andre!

Om O. Solberg Thomsen AS

O.Solberg Thomsen EFTF As har siden starten, utviklet seg til å bli en trygg bedrift med 14 ansatte. 8 montører, 3 lærlinger og 3 ansatte i administrasjonen.

Med våre 10 firmabiler dekker vi stor Bergen, og kan hjelpe kundene med alt fra den minste jobb til større prosjekteringer og utførelser. O.Solberg Thomsen legger stor vekt på kundens behov og ønsker, og legger alt til rette for at de skal få den hjelpen de trenger til rett tid og pris.

O.Solberg Thomsen EFTFA As leverer et forskriftmessig anlegg.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.