Løvaas Naturstein

KundesitatLøvaas Naturstein

For Løvaas Naturstein er det viktig å være tilgjengelig for kundene som er ute å søker etter produktene til bedriften. Dette er også viktig å få mest mulig ut markedsbudsjettet. Call2action har bidratt til at vi har blitt mer tilgjengelig på nett og mer synlig i sosiale medier. I tillegg har de laget en markedsplan som gjør at våre markedsføringshverdag blir med forutsigbar.

Gjennom Call2action sin kompetanse på markedsføring har vi økt trafikken til nettsiden vår, og bruker markedsbudsjettet med målrettet gjennom Google annonsering og Facebook annonsering.

Call2action følger oss opp tett, og vi er godt fornøyd med samarbeidet.

Om Løvaas Naturstein

Løvaas Naturstein er en del av Løvaas-gruppen og ble etablert i 2010. Løvaas Naturstein leverer stein i førsteklasses kvalitet, og har et bredt produktutvalg.

Vårt mål er å være den foretrukne leverandør av gravstein og benkeplater. Med lang erfaring og vår moderne produksjonshall kan vi utføre all form for bearbeiding og tilpassing. Bedriften besitter mesterkompetanse i anleggsgartnerfaget og kan derfor utføre mindre steinarbeider i private hager i den grad kapasiteten strekker til.

Da vi importerer og produserer alt selv kan vi tilby konkurransedyktige priser og rask levering.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.