Kongeparken Camping

KundesitatKongeparken Camping

Vi valgte Call2Action som leverandør fordi vi trengte profesjonell hjelp og rådgivning til vår markedsføring. Det er mye rart og mye lureri på markedet som ikke alltid er like lett å skille mellom. Vi trengte også hjelp fra en erfaren aktør med å få en bra hjemmeside, få oss en profesjonell profil på Facebook, få synlighet på Google og ikke minst bruke Google adwords på riktig måte.

Tjenestene vi konkret benyttet oss av hos Call2Action var Medierådgivning, hjemmeside, søkemotoroptimalisering, google adwords, bannere, Facebook og Facebook-annonsering. Vi har gjort oss kjempegode erfaringer med Call2Action og tjenestene vi har hos dem. De er effektive og raske med det de skal gjøre, samt meget dyktige og erfarne. De yter veldig god service og leverer god kvalitet. Prisen kan virke noe høy, men tror vi har mye igjen for dette og vi vil spare inn mye ved å oppnå flere kunder fremover.

Vi kan anbefale Call2Action videre til andre bedrifter!

Om Kongeparken Camping

Kongeparken Camping AS er en virksomhet som er lokalisert på Ålgård, 20 min sør for Stavanger. Her leier vi ut hytter og camping. Bedriften er nå ca 30 år og er i full drift gjennom hele året. På sommer er det mest turister og på vinterstid leier vi ut våre hytter mye til bedrifter som har arbeidere i området.

Det beste med vårt firma er for det første det ligger veldig sentralt til de fleste destinasjoner i Rogaland. På under en time kommer en seg til Prekestolen, Kjerag, Stavanger, Jærstrender, flyplass, Kvadrat, Kongeparken, Egersund, Månafossen, Byrkjedalstunet, slalombakker/ skigåing i Sirdal og mye mer av det områdethar å by på. Ellers ligger plassen veldig solfylt til i en lun skråning og er ypperlig til både sommer og vinterbruk. Våre 27 hytter som er for 5 personer, har 2 soverom og dusj/ toalett. Passer kjempebra for både familier og enslige.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.