Kompetansebygg

KundesitatKompetansebygg

Vi har jobbet med Call2action i flere år og de har fulgt opp markedsføringen vår over tid. De er vår medierådgiver og hjelper oss å forvalte markedsbudsjettet vårt på best mulig måte, slik at vi får mest igjen or pengene vi skal bruke.

Vi har brukt Call2action på Google Adwords, de har laget ny Facebook-profil og har satt opp sponsede innlegg og konkurranse på Facebook. Vi har en god tilstedeværelse på disse kanalene og er godt synlig for personer som trenger våre tjenester.

Det gir oss en trygghet å bruke en aktør som har mye erfaring på disse områdene slik at vi får det beste ut av hver kanal. Vi kan anbefale Call2action som samarbeidspartner.

Om Kompetansebygg

Kompetansebygg AS ble startet opp i 2012, men har lang erfaring fra byggebransjen og koordinering av store byggeprosjekter.

Kompetansebygg tilbyr tjenester fra mange fagområder, og der prosjektledelse er en svært viktig del av jobben. Vi har håndverkere med de beste skills. Der er vi i toppsjiktet i bransjen. Vi tar alle typer murer- og tømreroppdrag. I tillegg tar vi på oss enkeltstående oppdrag som rørlegger.

Vi kan også hjelpe til med alt fra kreative idéer til omfattende tegninger av hus, hytte, tilbygg eller garasje.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.