Kilden hud og kroppspleie

KundesitatKilden hud og kroppspleie

Vi på Kilden hud og kroppspleie har alltid syntes at markedsføring har vært utfordrende, og ikke visst helt hvor det er smart å plassere pengene. Å kunne få hjelp fra eksperter til å velge markedskanaler er til stor hjelp for oss. Nå vet vi at vi bruker pengene på de riktige stedene.

Vårt ønske er å nå ut til nye målgrupper, samt få flere følgere på sosiale medier. Call2action kommer med mange gode råd til hvordan vi skal bruke de ulike kanalene for å få til dette.

Vi benytter oss av medierådgivning, Google AdWords og annonsering på Facebook / Instagram. I tillegg har Call2action laget en Facebook Pro til oss.

Om Kilden hud og kroppspleie

Kilden hud og kroppspleie holder til i lekre lokaler i rolige omgivelser på Kilden senter på Nordås. Siden 1993 har vi behandlet tusenvis av fornøyde kunder. Vi er lidenskapelig opptatt av å finne den behandlingen som passer for akkurat deg.

Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring og kunnskap om hvordan vi sammen skal gi kropp og sjel det beste utgangspunktet for velvære og overskudd i hverdagen. Vi har et bredt utvalg av behandlinger, og bruker de beste produkter og den nyeste teknologi som finnes på markedet.

Vi tilbyr alt innen hudpleie, og har spesialisert oss på Caci, aerobic for ansikt og kropp, Long time liner – makeup tatoveringer, IPL/Laser, Restylane, Botox.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.