Follo Jord

KundesitatFollo Jord

Etter at vi ble kunde av Call2action har vi blitt veldig godt ivaretatt av en hyggelig rådgiver. Vi merker at salget av spesifikke produkter har hatt en betydelig vekst når vi har annonsert via Call2action. Vi startet med medierådgivning og har senere benyttet oss av flere tjenester som hjemmeside, Facebook, Facebook-profil og ny nettside.

Vi får god veiledning i en travel hverdag og vi er blitt introdusert for kostnadseffektiv og nyttig markedsføring som fungerer. I tillegg er oppfølging i etterkant er veldig bra, og markedsplanen vi får er for oss en helt ny oversikt over markedsføringen vår. Vi vil anbefale andre å velge Call2action.

Om Follo Jord

Follo Jord startet opp i 1980 og vi har i årenes løp opparbeidet oss en solid kunnskap og erfaring på opparbeidelse av uteområder, spesielt med tanke på legging av ferdigplen i Follo og nærliggende kommuner. Firmaet ble opprettet av, og drives i dag av Jan Morten Wennersgaard som selv er agronom.

Vi har i dag seks ansatte som alle innehar den faglige kompetansen Follo Jord skal kunne stå for. Follo Jord startet opp i 1980 og vi har i årenes løp opparbeidet oss en solid kunnskap og erfaring på opparbeidelse av uteområder, spesielt med tanke på legging av ferdigplen i Follo og nærliggende kommuner. Firmaet ble opprettet av, og drives i dag av Jan Morten Wennersgaard som selv er agronom.

Vi har i dag seks ansatte som alle innehar den faglige kompetansen Follo Jord skal kunne stå for. Vi holder til i Follo, og tar oppdrag i både Follo, Oslo og Østfold. Vi ønsker å være fleksible og serviceinnstilte, slik at du i møte med oss skal oppleve at vi strekker oss langt for å imøtekomme dine ønsker og behov. Vi tilbyr jord, bark, ferdigplen, fyllmasse, snørydding, strøing, feiing og massetransport!

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.