Engebregtsen Mur & betong

KundesitatEngebregtsen Mur & betong as

Vi i Engebretsen Mur & Betong har kjøpt medierådgivning, logo, hjemmeside, foto, film, Google Ads, Facebook profil og Facebookannonsering. Vi har benyttet oss av Call2action da vi skulle ha en navnendring på firmaet vårt. Vi fikk da laget en ny logo som vi har fått positive tilbakemeldinger på. Hjemmeside-prosessen gikk som en drøm og Google Ads gir oss mange nye oppdrag. Filmteamet til Call2action lagde en kul film som vi bruker til flere formål i dag og hele prosessen fra planlegging til ferdig produkt gikk over all forventning.

Vi har også fått en oppussing av Facebooksiden vår og har kjørt Facebook-annonsering for å få flere følgere på siden, dette har funket bra. Vi benytter oss av medierådgivning for å slippe slitsomme telefonselgere og gjøre nødvendige avtaler rundt markedsføring som vi ikke har tid til, dette fungerer godt. Vi kan trygt anbefale andre å benytte seg av disse tjenestene hos Call2action!

Om Engebregtsen Mur & betong

Engebretsen Betong & Mur AS har i over 20 år drevet innen mur og betongarbeide i Østfold og Akershus. Vi er i dag en av de største og ledende innen mur og betong arbeide.

Vi kjenner markedet og våre kunder godt. Dette gir det beste utgangspunktet for et godt resultat. Er det noe innenfor mur og betong du trenger hjelp til, er vi helt sikkert de rette til jobben. Vi har i dag solid kompetanse og mange års erfaring i bransjen.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.

Hva er hovedstaden i Norge?