Bravida Lillestrøm

KundesitatBravida Lillestrøm

Vi valgte Call2action fordi vi trengte opprydding og kontroll over markedsføringen vår. Vi skjønte at vi trengte en medierådgiver og er glad for valget. Vi har kjøpt nettside og Google-annonsering i tillegg.

Call2action ryddet opp og lagde en rød tråd i vår markedsføring. Med markedsplanen har vi mer kontroll og bruker mindre tid på ting som vi ikke vil bruke tid på. Vi har fått merkbar effekt og Call2action er raske, effektive samt vi får nyttige tips og triks.

Vi anbefaler Call2action.

Om Bravida Lillestrøm

Etablert i 1946, vært en familiebedrift inntil Bravida sitt oppkjøp i 2011. Har bred kompetanse på mindre og større byggeprosjekter. De fleste prosjekter er i størrelsesorden 3 – 50MNOK

A. Halvorsen & Sønn leverer tradisjonelle installasjonstjenester innenfor vann, avløp, energi, varme, kjøling og sprinkleranlegg. Vi har den nødvendige erfaringen og kompetansen for å løse alle typer oppgaver.

Vi tar oss av alt fra små serviceoppdrag til store entrepriser, og leverer optimale kvalitetsløsninger for boliger, kontorer og offentlige byggeprosjekter.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.