Best Western PLUS Hotell Hordaheimen

KundesitatBest Western PLUS Hotell Hordaheimen

Call2Action var et naturlig valg for oss ettersom de kan levere det meste innen markedsføring. Det er ikke alltid like lett å skille mellom markedskanalene og hvilke som faktisk gir noen effekt. Vi trengte hjelp fra en erfaren aktør med vår Google Adwords annonsering og få på plass en profesjonell profil på Facebook. Call2action har hjulpet oss med søkemotoroptimalisering av hjemmesiden vår samt fått oss mer tilgjengelig på Google.

Tjenestene vi konkret benyttet oss av hos Call2Action er Medierådgivning, Google adwords, SEO og Facebook. Vi har så langt gode erfaringer med Call2Action og tjenestene og produktene de har levert. De jobber effektivt og har raske leveringer.

Vi kan anbefale Call2Action videre til andre bedrifter!

Om Best Western PLUS Hotell Hordaheimen

Best Western PLUS Hotell Hordaheimen har holdt til i Bergen siden 1918 og er Bergens eldste hotell. Vi er lokalisert mitt i Bergen sentrum. Hotellet har i dag 88 hotellrom og er et moderne forretningshotell med alle fasiliteter man forventer fra et hotell. Mandag til torsdag tilbyr vi våre overnattingsgjester og besøkende en spennende og helnorsk meny i restauranten vår Kaffistova.

Vi plar seie her hjå oss: ”Ein gjest er ikkje berre ein gjest, ein gjest er ein ven”

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.