Aurelius Finans

KundesitatAurelius Finans

” Vi valgte å gå inn i et samarbeid med Call2action for å få flere kundehenvendelser og ha en forutsigbar markedsføringshverdag. Etter at vi startet samarbeidet med Call2action har vi fått 8 ganger flere henvendelser. Vi i Aurelius Finans føler oss svært godt ivaretatt med en profesjonell sparringspartner. Det er tydelig at Call2action etterlever slagordet sitt –” Fra ord til handling”, og gir oss nyttige råd for å lykkes med våre markedstiltak.

 

Kampanjesiden som Call2action laget for oss, har fungert godt og dermed ble valget enkelt når vi skulle velge en leverandør til å produsere vår nye nettside.

Nytteverdi, oppfølging og rask leveringstid er stikkord som gjør at vi håper på et langt og godt samarbeid med Call2action.”

Om Aurelius Finans

Våre kunder og deres omtaler av oss er vår absolutt beste og mest troverdige markedsføring! Vi tilpasser oss hver enkelt kunde og yter personlig service fra start til mål. Alle kunder er like viktige, uansett om du trenger å få samlet kreditt og forbruksgjelden i et boliglån eller du trenger hjelp til å få oversikt over gjelden din. Eller om det gjelder å stoppe tvangssalg av boligen din, eller få ryddet opp i offentlig gjeld ol. Om behovet for økonomisk hjelp er stort eller lite, om du skal refinansiere kredittkortene eller realisere et viktig prosjekt. Vi tar alle henvendelser seriøst, og vi behandler din søknad på en enkel, rask og trygg måte. Per nå har vi hjulpet over 390 privatpersoner, samt en del bedrifter med økonomiske utfordringer av ulik karakter og alvorlighetsgrad.

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.

Er Norge i Europa?