Søkemotoroptimalisering SEO Bergen

Søkemotoroptimalisering SEO Bergen

Hvorfor er søkemotoroptimalisering viktig for bedrifter i Bergen?

I Bergen har det i flere år vært tøff konkurranse i de fleste bransjer. Det er mange faktorer som spiller inn og og ikke bare isolerte hendelser. Annonsering og markedsføring har vært en selvfølge for de fleste bedrifter i regionen i mange år og digital markedsføring har virkelig blitt vanlig for bedrifter de siste årene. Søkemotoroptimalisering (SEO) er et av de viktigste tiltakene bedrifter i Bergen har fått øyene opp for.

Høy plassering i det organiske søket på Google er avgjørende, og ved å gjøre SEO så kan en forbedre bedriften sin plassering i søket. At din bedrifts nettside er rangerer høyt i det organiske søket kan være helt avgjørende. Statistisk sett starter 93 prosent av all handel i en butikk med at kjøperen først har besøkt en nettside. Da er det essensielt at nettopp din bedrift kommer frem når nettbrukere søker etter tjenester som din bedrift tilbyr.

Google sin søkemotor har algoritmer som alltid leter frem de nettsidene som Google mener er det mest relevante i forhold til hva du har søkt på. Søker du etter ”advokat i Bergen” vil Google lete gjennom en mengde nettsider for å finne nettopp den beste ”advokat i Bergen”. Ser en på brukermønsteret så er det en veldig stor andel brukere som velger de øverste resultatene som Google finner.

Hva skaper en søkemotorvennlig nettside?

Det er mange faktorer som er viktig for at en nettside skal rangere høyt på Google. Innholdet på siden er den viktigste faktoren, men elementer som intern- og eksternlinking, meta-beskrivelser, bildetagger og head-tagging er også viktig. For å skape en nettside som Google finner relevant for brukerne er søkemotoroptimalisering (SEO) ofte et helt avgjørende.

Call2action Bergen og SEO-modellen

Vi i Call2action utfører SEO-arbeid for våre kunder i Bergen etter vår egenutviklede modell. Det har vi hatt stor suksess med og mange fornøyde kunder har fått bedre plassering i Google sitt søkeresultat. I SEO-teamet vårt har vi en tekstforfatter og en SEO-ansvarlig som har ansvaret for innholdet på siden. Vi har samtidig et teknisk team som tar seg av det tekniske arbeidet ved vår SEO-modell. På denne måten sørger vi for høy kompetanse i alle ledd. Med vår unike kompetanse og erfaring i markedet i Bergen har vi et meget godt grunnlag for å kunne skape gode resultater for din bedrift gjennom SEO-arbeid med din nettside.

SEO – Analyse, tekstredigering, teknisk redigering, oppfølging og måling.

Google sine algoritmer er stadig i endring og det er derfor en viktig del av vår hverdag å holde oss oppdaterte på SEO-trendene i markedet.Dette er en av grunnene til at vi har suksess med vårt arbeid.

Call2action bistår både med analyse og optimalisering slik at det genereres mest mulig trafikk til din bedrift sin nettside. Vi har opparbeidet oss en hel del fornøyde kunder i Bergen som forteller om vårt SEO-arbeid og hvordan det har økt trafikken til deres nettside og hvordan dette har resulterer i flere konkrete henvendelser.

Velg riktige søkefraser for SEO!

Det er flere feller en kan gå i når en skal jobbe med SEO. Det er eksempelvis lett å kun utføre SEO på hovedtjenestene som en bedrift tilbyr. Det er viktig å kartlegge hvilke ord/søkefraser som gir de riktige søkene. Et eksempel er en nettbutikk som selger sykler og diverse sykkelutstyr. Det kan være langt flere søk på sykkelutsyr, men sykkel gir mer inn pr salg. Hvilket ord er det da viktigst å utføre SEO-arbeid på?

Dette hjelper vi deg med å finne ut!

En slik kartlegging er unik for hver enkelt bedrift og det er veldig viktig å huske i en slik prosess. Gjennom vår grundige og profesjonelle tilnærming til arbeidet sørger vi for at bedrifter i Bergen utfører SEO på riktige ord og fraser.

Søkemotoroptimalisering – En av de viktigste elementene innenfor markedsføring på internett for bedrifter i Bergen.

Call2action kan søkemotoroptimalisering i Bergen

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.