Web Design i Fredrikstad

Web design Fredrikstad

Ny nettside?

Grunnlaget for markedsføring for bedrifter i Fredrikstad og Østfold er ofte en nettside selve grunnlaget for suksess.

Hvordan kunder opplever din bedrift og dens tjenester er kvaliteten på nettsiden veldig avgjørende. Ofte er nettsiden det første møtet en potensiell kunde har med din bedrift. Førsteinntrykket av din bedrifts nettside er derfor med på å bygge opp eller forringe dette inntrykket. Er din nettside utdatert og gammel, vil inntrykket til en potensiell kunde også være at din merkevare eller bedrift er utdatert og gammel.

Hvorfor er en representativ nettside viktig?

Før kunder tar kontakt med potensielle leverandører I Østfold slår 9 av 10 disse opp nettsidene til leverandørene før de tar kontakt. Da er et godt førsteinntrykket veldig viktig. Gi dine besøkende en god grunn til å velge nettopp din bedrift. Vekk oppmerksomhet, tilby korrekt informasjon, vis kvalitet! En innholdsrik, bra nettside vil gjøre din bedrift til et førstevalg av kunder.

Effektive og moderne nettsider

I dag bruker rundt 50% av dine kunder nettbrett eller mobiltelefon når de slår opp din nettside. Det er derfor veldig viktig med en nettside som er responsive. Nettsidene Call2action Fredrikstad bygger er med WordPress som er verdens største publiseringssystem.

Responsive nettsider

Hva er en responsiv nettside?

Nettsidene til Call2action leverer tilpasser seg alle enheter med et responsivt design– også på tablet og mobil. Brukervennligheten for potensielle kunder som besøker din nettside via mobil eller nettbrett vil bli enklere og bedre når de skal finne informasjon de leter etter.

SEO-vennlig nettside

Nettsider Call2action Fredrikstad produserer er SEO-vennlige. Det betyr at vi bygger opp nettsider med en struktur som vil gjøre det mye enklere å utføre SEO-arbeid på nettsiden videre. Som igjen betyr at eventuelt SEO-arbeid senere vil kunne ha raskere og bedre effekt.

Web design – Ikke bare det visuelle

Kreativ web design er noe vi i Call2action Fredrikstad er opptatt av, ikke bare det visuelle. På baksiden av nettsiden handler også om å utføre et riktig teknisk arbeid. Skal nettsiden fungere optimalt er dette viktig. Når han eller hun besøker nettsiden skal brukeropplevelsen samsvare med inntrykket brukeren får. Vi liker derfor å si at arbeidet som blir gjort på ”baksiden” av nettsiden er vel så viktig som det visuelle.

Web design og nettsider i Fredrikstad – Kontakt Call2action

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.