Nettbutikk i Fredrikstad

NETTBUTIKK Fredrikstad

Har din bedrift vurdert nettbutikk?

Det finnes mange reklamebyrå, mediebyrå og web designere som tilbyr nettbutikk. Hvorfor velge oss?

Call2action Fredrikstad er et naturlig valg med vår kombinasjon av kompetanse innenfor produksjon av nettbutikk, men også markedsføring som er viktig når en skal lansere produkter eller tjenester på nett. Som reklamebyrå legger vi stor vekt på kvalitet, fastpris og at hele prosessen skal være forutsigbar.

Salg via nettbutikk

Flere og flere næringsdrivende har produktene og tjenestene sine på nett. Omsetningen gjennom internett er i stadig økning og behovet for å følge med i tiden er stor. Vi produserer brukervennlige nettbutikker med moderne grafiske uttrykk.

Det er viktig å sørge for at nettbutikken fungerer som et utstillingsvindu samtidig som at kjøpsprosessene er enkle. Dine potensielle kunder må få lyst til å handle. Call2action Fredrikstad sørger for at din nettbutikk utløser kjøpelyst og at veien til handlekurven er kort og enkel.

Publiseringssystem for nettbutikk – Magento!

Call2action lager nettbutikk i verdens største publiseringssystem, Magento. Systemet kjennetegnes blant annet ved den enkle administrasjonen. Dette er en stor fordel for næringsdrivende som ikke har spesialkompetanse på dette område. Det er enkelt å endre på varer og priser, samt legge til nye varer.

Responsiv nettbutikk

Call2action Fredrikstad lager responsive nettbutikker som er tilpasset alle plattformer. Det betyr i praksis at nettbutikkens layout tilpasser seg størrelsen til skjermen på den enheten du bruker (desktop, nettbrett eller smarttelefon).

Å lage nettbutikk kan være utfordrende med flere interne og eksterne faktorer å ta hensyn til. Vi prøver etter beste evne å gjøre arbeide med ny nettbutikk til en positiv opplevelse. Det koster innsats fra alle parter, men med tett oppfølging, høy kompetanse, gode priser og ikke minst kjapp levering, sørger Call2action Fredrikstad for at din bedrift får en nettbutikk som representerer bedriften på en god måte.

God nettbutikk krever godt samarbeid

Call2action Fredrikstad er opptatt av å jobbe tett sammen med kundene. Det betyr at vi legger stor vekt på kundens behov og linker det til vår kunnskap. Resultatet er at du ender opp med en nettbutikk som du er fornøyd med.

I prosessen med å lage nettbutikk dukker det opp mange spørsmål og avklaringer. Hvilken betalingsløsning skal vi velge? Er Klarna best eller bør vi bruke Paypal? Her er svarene individuelle og vi kommer med anbefalinger basert på våre erfaringer.

Magento er også kompatibelt med en rekke regnskapssystemer. Det er mange fordeler med å få integrert slike funksjoner fra starten av.

Velg nettbutikk – Velg Call2action Fredrikstad

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.