Instagram-annonsering i Fredrikstad

Instagram Fredrikstad

Annonsér på Instagram i Fredrikstad og Østfold og opplev effekten!

Instagram er en sosial plattform som folk flest forbinder med video- og bildedeling. Bedrifter i Fredrikstad og resten av Østfold har for lengst begynt å bruke Instagram til annonsering og branding – og de ser at det virker!

Helt siden annonsering på Instagram ble mulig, har vi annonsert for våre bedrifter på plattformen.

Instagram eies av Facebook og man kan forme Instagram-annonser gjennom den samme plattformen som vi bruker til å produsere Facebook-annonser.

God branding og billig markedsføring

Vår erfaring er at Instagram for det meste fungerer som inspirasjon og gjør bedrifters produkter synlige. For en lav sum får en mye rekkevidde. Det er også mulig å legge til handlingsknapper, som for eksempel ”les mer” på annonsene for å lede brukeren videre til en nettside.

Vi sitter med kunnskap om hvordan man best kan utnytte Instagram for våre kunder i Fredrikstad og omegn. Det er viktig å se forskjellene mellom Instagram og Facebook og hvordan man kan få best mulig utbytte av begge plattformene. Det har våre kunder merket en god effekt av!

Bygg opp din merkevare gjennom Instagram i Fredrikstad og Østfold

Selv om Instagram oftest brukes til å legge ut bilder, er det også et sted man kan legge ut levende bilder. Foreløpig opplever vi likevel at Facebook gir bedre effekt når det kommer til video.

Vi gjør en grundig vurdering av om bedriften har produkter og tjenester som egner seg for Instagram før vi anbefaler annonsering på plattformen. Treffer vi de riktige målgruppene? Finnes det andre kanaler som er bedre, eller er Instagram riktig?

Vil du at din bedrift skal være synlig på Instagram i Fredrikstad, Sarpsborg eller andre deler av Østlandet, bør du ta kontakt med Call2action i dag!

Annonsér på Instagram – kontakt Call2action!

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.