Google Søkemotoroptimalisering (SEO) Fredrikstad

SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO) Fredrikstad

Hvorfor er søkemotoroptimalisering viktig for bedrifter i Fredrikstad?

I Fredrikstad og Østfold generelt er det et voksende bedriftsmarked og økt konkurranse innenfor de fleste bransjer. Reisetiden mellom byene i Østfold og Oslo har sunket, og det betyr at de geografiske arbeidsområdene fort blir større.

Markedsføring lokalt, og da gjerne på trykk, har vært viktig historisk sett. I Fredrikstad, Sarpsborg og de andre Østfoldbyene har i dag digital markedsføring blitt en like viktig del av markedsføringen, og i flere tilfeller tatt over helt.

SEO, eller søkeordoptimalisering på norsk, er den jobben som skal til for at nettsiden din kommer høyere opp i det organiske søket. Et eksempel på dette kan være ”sykkel fredrikstad” der man ønsker å være plassert over de store nasjonale kjedene i Google-søket, når innbyggerne i Fredrikstad søker på nett for å finne en sykkelbutikk.

Google fungerer på den måten at de bedriftene som har de nettsidene som ”fortjener det”, blir plassert øverst. Kriteriene for hva som er fortjent er en del av Google sin algoritme, og den består av en mengde elementer.

Hva skaper en søkemotorvennlig nettside?

Skal din nettside rangere høyt på Google er det flere faktorer som spiller inn. Innholdet på siden er den viktigste faktoren, men elementer som intern- og eksternlinking, meta-beskrivelser, bildetagger og head-tagging spiller også en viktig rolle. For å skape en nettside som Google finner relevant for brukerne er søkemotoroptimalisering (SEO) ofte et helt avgjørende tiltak.

Ønsker du at din nettside skal være plassert høyre i et konkret Google-søk er det denne algoritmen som slår inn. Den viktigste faktoren i algoritmen er innholdet på nettsiden, dvs tekst og bilder. Kun bra innhold vil ikke være nok i seg selv, intern- og eksternlinking, mobilvennlig nettside, meta-beskrivelser og diverse tagging vil også være viktig. Husk at hvis noen søker ”rørlegger Fredrikstad” skal google gå igjennom veldig mange sider og lete etter relevant innhold, samt gå igjennom det tekniske ved siden.

Call2action-modellen

Vi i Call2action utfører SEO-arbeid for våre kunder i Fredrikstad, Sarpsborg eller andre steder på østlandet, er det etter en modell og en oppskrift som vi har hatt veldig stor suksess med over tid. Vi har et SEO-team med tekstforfattere og teknisk ansvarlige som vil analysere hele siden, se på potensiale, og deretter jobbe med tekst og tekniske aspekter slik at mest mulig av potensiale blir utnyttet.

Å jobbe med kunder i Fredrikstad og omegn over tid, har medført at allerede flinke fagfolk har blitt spesialister, og det gir oss et strålende utgangspunkt for å hjelpe deg og din nettside å komme høyere opp i systemet.

SEO – Analyse, tekstredigering, teknisk redigering, oppfølging og måling.

En av våre suksesskriterier er at vi følger med i en hektisk Google-hverdag. Google utvikler stadig nye modeller, oppdateringer og endringer som er til brukeren og annonsøren sitt beste. Vår jobb er å hele tiden være oppdatert og bruke vår erfaring til alle våre kunders beste.

Call2action kan analysere og optimalisere din nettside, slik at flest mulig besøker den. Vi har gjennom årene opparbeidet oss mange fornøyde kunder i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg, og over hele Østlandet. De forteller om en hverdag der de opplever økt besøk fra Google og en høyerer plassering på Google.

Velg riktige søkefraser!

En vanlig feil eller problemstilling som mange bedrifter i for eksempel Fredrikstad gjør er at de legger trykk på feil søkeord. Et eksempel kan være at en elektriker i Østfold ønsker å få flere oppdrag på rehabilitering av sikringskap. Han kan da bruke mye tid på å skrive om at han er god til nettopp dette med sikringskap.

I dette tilfellet ville vi funnet ut at de som er går på nettet for å finne en som kan gjøre nettopp dette vil søke ”elektriker Fredrikstad” istedet for ”nytt sikringsskap Fredrikstad”.

Her var dette riktig, men i mange andre sammenhenger kan svaret være helt annerledes. Dette er unikt for hver bedrift. Vi i Call2action hjelper din bedrift med å finne de ordene som er riktige slik at SEO-arbeidet som utføres gir best mulig resultat.

Søkemotoroptimalisering – Utviklingen går fremover i stor fart og dette blir viktigere og viktigere!

Finn ut mer om søkemotoroptimalisering i Fredrikstad og resten av Østfold her!

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.