Google Adwords Fredrikstad

GOOGLE ADWORDS Fredrikstad – Østfold

Hvorfor bruke Google Adwords i Fredrikstad og Østfold?

Østfold er inne i en god periode, noe som også fører til stor lokal konkurranse og bedrifter får et større behov for å skille seg ut. En måte å gjøre det på er å annonsere gjennom Google.

Google Adwords er markedsføring som gjør bedriften din synlig for kunder som er på jakt etter tjenester du leverer. Det er en kanal som effektivt gir trafikk til din nettside og man ser resultatene umiddelbart. For bedrifter som annonserer lokalt, sørger Adwords for å koble deg med kjøpere i Fredrikstad og Østfold.

Flere tusen søk gjøres på Google i Østfold hver eneste dag. Om din bedrift ikke er representert på Google, er dere heller ikke et alternativ for potensielle kunder som søker på nett.

Google Adwords er viktig i nedgangstider

Østfold er i en spennende tid med etablering av nye bedrifter, samtidig som reiseveien til Oslo stadig blir kortere. Da er det viktig å være synlig når folk søker etter tjenesten du leverer. Adwords er med på å skaffe trafikk og “leads” i markedet.

Call2action Fredrikstad opplever svært sjeldent at Google-annonsering ikke er riktig kanal for en bedrift. Vi ser at våre kunder har en høy nytteverdi av Adwords hver dag og at det fører til flere henvendelser, transaksjoner, merkevarebygging og trafikk.

Ønsker din bedrift å teste Google Adwords?

Call2action Fredrikstad bygger Google Adwords-kampanjer tilpasset din bedrifts behov ettersom alle bedrifter er unike. Målet kan være å bli tilgjengelig i søket, få flere henvendelser eller styrke merkevaren.

Alle kampanjene blir bygget i samråd med våre kunder. Deretter blir kampanjen kontinuerlig optimalisert for å få best mulig effekt av annonseringen. Call2action Fredrikstad har flere dyktige rådgivere som er sertifisert innen Google-annonsering.

Kontakt Call2action Fredrikstad for et uforpåliktende tilbud på Google Adwords

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.