Facebook-annonsering i Fredrikstad

ANNONSERING på FACEBOOK Fredrikstad

Bildeannonser på Facebook

I Fredrikstad, Sarpsborg og resten av Østfold har Facebook blitt en markedskanal som veldig mange benytter seg av i varierende grad. Dette er fordi bedrifter ser at det fungerer godt, er rimelig og enkelt å målrette. Det skaper rett og slett trafikk!

Vi i Call2action Fredrikstad har over lang tid utviklet en høy kompetanse innen målrettet annonsering på Facebook og sosiale medier. Vi hjelper daglig bedrifter i Fredrikstad og omegn med målrettede kampanjer som skaper trafikk til enten nettside, butikk eller rett og slett merkevarebygging.

Annonsering på Facebook i Fredrikstad, Sarpsborg eller resten av fylket gir mange muligheter for de kundene vi har. Ønsker man at flere skal melde seg på nyhetsbrev, vil ha økt salg i nettbutikken, skal fortelle om en åpen dag eller en kampanje på garasjeporter, er vi i Call2action klare til å hjelpe deg. Mulighetene er enorme.

Segmentering og målretting

Man kan definere segmenter ut fra:

  • Geografi – Ønsker du å annonsere på Facebook i Fredrikstad, Mysen eller kanskje i Oslo?
  • Alder
  • Kjønn
  • Interesser – Ønsker du å nå folk med interesse for båt og hytte, eller kanskje mot Stjernen Hockey og Fredrikstad FK?
  • Plattformer
  • Spesifikke demografier som for eksempel utdanning, bransjer eller sivilstatus.

Facebook har på kort tid blitt en stor, men viktig markedskanal. De er opptatte av å beholde brukeren samt finne nye løsninger for god annonsering. Vi i Call2action er med på utviklingen, og sørger for at våre kunder i Østfold skal få den beste hjelpen det er mulig å få.

Det finnes to betalingsmåter for annonsering på Facebook: per klikk eller visningsbasert. Hva som er rett for dere vil variere ut fra hvordan annonsen er og hva målet med den er.

Det er viktig å ha en kampanje på Facebook som er målrettet og målbar. Det blir flere og flere annonsører på Facebook og det holder ikke lenger bare å være tilstede med en Facebook-profil.

Konkurranser på Facebook i Fredrikstad

Vi i Call2action Fredrikstad jobber også med å opprette konkurranser på Facebook. Dette er nesten det samme som et vanlig Facebook-innlegg, forskjellen er at det også er et strengere regelverk samt det må gjøres en større jobb rundt planlegging og gjennomføring.

Flere av våre kunder i Fredrikstad og Sarpsborg har fortalt at de tidligere har laget en enkel konkurranse med trekning av et gavekort og fikk god respons. Det de sier har endret seg er effekten og at Facebook har blitt strengere etter at flere bedrifter har benyttet seg av kanalen. I dag er de kunder av oss, og vi hjelper dem med å lage skikkelige konkurranser som gir mye effekt, kommer med ideer til premier og holder oss innenfor Facebook sitt regelverk.

Treff dine målgrupper der de er!

I Norge er Facebook det desidert største sosiale mediet. Det blir anslått at det er 3,6 millioner profiler i Norge og 3,1 millioner av disse sjekker Facebook daglig. 2 millioner av dem gjør dette i dag via mobilen. Dette er en effektiv annonseplass for de fleste bedrifter. Bedrifter i Fredrikstad og Østfold generelt er intet unntak.

Annonsering på Facebook – Nytt, spennende, effektivt!

For mange i Østfold vil Facebook være en ny markedskanal man ikke har så god kjennskap til.

Flere bedrifter prøver å annonsere selv, med varierende hell.

Når en bedrift ønsker at vi hjelper til med Facebook-annonsering, opplever de god respons i forhold til nettside-trafikk og henvendelser.

Både for våre kunder og oss gir dette en pekepinn på at Facebook fungerer, og at man skal ta kanalen seriøst når det kommer til potensiale og gjennomføring av kampanjer.

Matcher Google Adwords

Siden oppstarten i Fredrikstad ser vi at Facebook stadig oftere matcher Google når det kommer til ROI (return of investment). Noen ganger ser vi også at Facebook gir mer tilbake til kunden enn en Google Adwords kampanje.

Vi er glade for at det har kommet enda en kanal som gjør det mulig å markedsføre seg målrettet og effektivt. Samtidig synes Facebook-teamet vårt i Fredrikstad det er spennende å se resultater av mange vellykkede kampanjer og fornøyde kunder i hele Østfold.

Annonsering på Facebook i Fredrikstad – kontakt Call2action!

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.