Web Design Bergen

Web Design Bergen

Lage ny nettside?

Nettsidene til bedrifter i Bergen danner grunnlaget for suksess innen markedsføring på nett.

Kvaliteten på nettsiden er ofte en avgjørende faktor for hvordan dine kunder oppfatter ditt selskap og dine varer/tjenester i Bergen. Nettsidene til en bedrift er ofte det første en potensiell kunde oppsøker. Her har en da muligheten til å bygge opp eller forringe førsteinntrykket av din bedrift. Om din nettside er gammel og utdatert, vil inntrykket til en potensiell kunde også være at din bedrift eller merkevare er gammel og utdatert.

Hvorfor er en representativ nettside viktig for bedrifter i Bergen?

90% av alle kunder i Bergen går inn på nettsidene til potensielle leverandører før de oppretter kontakt. Det vil si at det er viktig at de får et godt førsteinntrykk. Du må gi dine besøkende en god grunn til å velge nettopp deg og dine tjenester/produkter. Vis kvalitet, vekk oppmerksomhet, tilby riktig informasjon! Visst dine produkter og tjenester er gode, så må dette også komme tydelig frem på nettsiden

Moderne og effektive nettsider

50% av dine kunder bruker i dag nettbrett eller mobiltelefon når de går inn på nettsidene dine. Derfor er det ekstremt viktig med responsive nettsider. Vår statistikk viser at mange kunder mister interessen visst det er vanskelig å navigere på nettbrett eller mobil. Call2Action Bergen AS bygger alle nettsider på WordPress som er verdens største publiseringssystem.

Responsive nettsider

Hva er responsive nettsider?

Nettsider fra Call2Action leveres med responsivt design, som betyr at den tilpasser seg alle enheter – også mobil og tablet. Dette gjør nettsiden mye mer brukervennlig og potensielle kunder i Bergen som besøker din nettside via mobil eller nettbrett vil enklere kunne finne den informasjonen de er på jakt etter. Siden vil også bli ”favorisert” av Google i det organiske søket.

SEO-vennlig nettside

Dersom din bedrift i Bergen ønsker å komme høyere i de organiske trefferesultatene til søkemotorene så produserer Call2action nettsider som er SEO-vennlige. I praksis betyr det at vi bygger siden opp på en måte som gjør det enkelt å utføre SEO-arbeid. Dette betyr i neste trinn at et eventuelt SEO-arbeid vil kunne ha bedre og raskere effekt.

Web design – både front-end og back-end

I Call2action har vi fokus på kreativt web design, men ikke bare visuelt. Det handler også om å utføre et teknisk riktig arbeid på baksiden av nettsiden. Dette er arbeid en ikke ser direkte, men som er viktig for at nettsiden skal fungere optimalt og at brukeropplevelsen skal være god. Derfor liker vi å si at i Call2action også utfører web design på baksiden av nettsiden.

Vi kan Web design! Kontakt Call2action Bergen for din nye nettside

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.