Reklamebyrå Bergen

Reklamebyrå | Bergen

Grafiske tjenester og reklamemateriell i Bergen

Vi er et medie- og reklamebyrå som leverer det meste innen reklamemateriell til bedrifter i Bergen. Vår filosofi er å levere tjenester av ypperste kvalitet, ha tett oppfølging og priser som til enhver tid er konkurransedyktige.

Reklamer med betydning!

Reklame må være visuelt tiltalende, men den må også ha nytteverdi. I Bergen lager vi nye annonser og vi kan justere og forbedre eksisterende annonser. Dette er viktig da mange av våre kunder fortsatt har deler av sitt markedsbudsjett på print.

Call2action Bergen og AIDA-prinsippet

Call2action Bergen produserer alle annonser etter AIDA-prinsippet – (Attention-interest-desire-action). De beste kampanjene og annonsene lages sammen med kunden. Dersom byrået lager annonser uten å involvere kunden, er det lett å miste budskapet som skal formidles til brukeren. Det er viktig å velge et reklamebyrå som får ditt budskap frem på en god og tydelig måte! Call2action Reklamebyrå i Bergen tar alltid kundene på alvor.

Merkevarebygging og grafisk identitet – En rød tråd

Call2action har mange tjenester innen grafisk og reklame i Bergen. Vi utformer logoer, utarbeider grafisk profil, og ikke minst brosjyrer, design og materiell til stands.

Visuell profil | Bergen

Vi lager en total visuell profil der vi legger frem og viser hvordan og hvorfor det er viktig med riktig profilering og riktig bruk av reklamemateriell for alle bedrifter i Bergen.

Hvilke farger skal benyttes? Hvilke skrifttyper brukes? Hvordan bør forholdene mellom grafikk og tekst være?

Hva med logo, tekst og grafisk uttrykk? Det kan være utfordrende å vite hvordan man skal få en helhet i all markedsføring for bedrifter. Dette hjelper vi bedrifter i Bergen med å finne svaret på gjennom utarbeidelse av en visuell profil.

Annonsedesign | Bergen

Call2action produserer annonser til både trykkede og digitale medier. Både ved annonseringer gjennom Google Adwords og Facebook/Instagram som vi tilbyr, men også separat.

Det er utrolig viktig at annonsene har den velkjente røde tråden og at de har en gjenkjennelseseffekt på alle områdene de skal vises. Dette er noe Call2action alltid har hatt stort fokus på dette når det gjelder annonsedesign.

Logo | Bergen

En kundes første møte med en bedrift er ofte gjennom logo. Det kan være på en firmabil, i en annonse eller på et visittkort.

Påvirkes kunden av hvordan logoen din fremstår? Det viktig med en tidsriktig og gjennomtenkt logo som gir et godt inntrykk av din bedrift.

I Call2action har vi et grafisk team med meget kompetente ansatte som produserer logoer som er tidsriktige, men som også tar utgangspunkt i din bedrift og dens tjenester. Vi har fokus på at logoene som produseres skal vekke oppmerksomhet og tillit, samt være en del av den totale markedsføringsstrategien til din bedrift.

Brosjyrer og DM | Bergen

Brosjyrer er en annen viktig del av bedrifters profilering. De deles ut til kunder, på messer og i andre sammenhenger. En brosjyre kan være en god måte å formidle hva bedriften tilbyr av tjenester. Call2action produserer alt av innhold og design til brosjyrer for våre kunder i Bergen. Vi tar da alltid utgangspunkt i bedriftens grafiske profil. Da står brosjyren i stil med bedriftens øvrige markedsføring.

Standmateriell og fasadedesign | Bergen

Call2action har utarbeidet design til mange forskjellige stands på både ONS og andre messer i Bergen.

Materiellet som vi produserer er alltid godt gjennomarbeidet sammen med kunden og det gir alltid et godt inntrykk av bedriftene og tjenestene deres.

Vi tar også på oss oppdrag på nytt design av bygg og fasade eller design på firmabiler.

Visittkort | Bergen

Call2action produserer også tidsriktige og fine visittkort som viser bedriftene og kontaktpersonene på en god måte og med et uttrykk som kunder kan kjenne seg igjen i fra andre elementer i bedriften.

Reklamebyrået Call2action Bergen tar ditt oppdrag!

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.