Instagram-annonsering Bergen

Instagram Bergen

Annonsér på Instagram i Bergen og opplev effekten!

Instagram er den plattformen folk flest assosierer med video- og bildedeling. Når det gjelder branding og annonsering så har bedrifter i Bergen for lengst fått opp øynene for Instagram – og det virker!

Vi har annonsert på Instagram for våre bedrifter siden muligheten for annonsering ble opprettet.

Facebook eier Instagram, og vi produserer Instagram-annonser på den samme plattformen som vi lager Facebook-annonser.

God branding og billig markedsføring

Vår erfaring er at Instagram i hovedsak er til inspirasjon og synlighet for bedrifters produkter. Vi når mange til en relativt lav kostand og kan for eksempel legge til handlingsknapper som ”les mer” på annonsene som leder potensielle kunder videre til ønsket nettside.

Vi besitter den kunnskapen som trengs for å utnytte Instagram på en god måte for våre kunder i Bergen. Det er viktig å anerkjenne forskjellen på Facebook og Instagram og hvordan disse kanalene kan brukes for å oppnå forskjellige resultater.

Bygg opp din merkevare gjennom Instagram i Bergen

Instagram er i all hovedsak en plattform for deling av bilder, men vi kan også legge ut levende bilder. Vår erfaring er likevel at Facebook gir bedre effekt når det kommer til videoer foreløpig.

Dersom vi anbefaler våre kunder å annonsere på Instagram er det gjort en helhetlig vurdering i forkant av om bedriften har produkter og tjenester som passer å annonsere for på Instagram. Treffer vi de beste målgruppene for produktet? Er Instagram bedre enn andre kanaler for denne bedriften?

Dersom annonsering på Instagram er aktuelt for din bedrift i Bergen bør du ta kontakt med Call2action i dag!

Annonsér på Instagram i Bergen

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.