Google Displayannonsering Bergen

Google Display Bergen

Vis bedriften din gjennom bildeannonser til kunder i Bergen

Google Displayannonsering er Google sitt verktøy for å vise bildeannonser på nettsider i Google sitt nettverk. Dette nettverket består av godt over to millioner nettsider, eksempelvis Ba.no, Dn.no, Seher.no, tv2.no og dagbladet.no. Det er et enormt nettverk som vokser for hver dag som går. Ved å bruke dette nettverket kan du gjennom Google nå ut til potensielle kunder i spesifikke målgrupper, mens de besøker diverse nettsider utenfor Google sine søkeresultater.

Hva er Google Displayannonsering?

Bannerannonser gir deg som annonsør muligheten til å vise frem bildebudskap til forhåndsdefinerte målgrupper, enten du vil treffe personer basert på spesifikke interesser eller søkemønstre.

I motsetning til annonser i tekstsøket er Google bannerannonsering derfor en mer passiv strategi hvor bilder blir vist på målgruppene sine favorittblogger eller sider som dagbladet.no eller e24.no.
Til merkevarebygging er Google Displayannonsering et veldig godt verktøy. Man får mulighet til å vise frem logo til et bredt publikum gjennom mange visninger på relevante nettsider.

Hvor vil Google Displayannonsering vises?

Annonsene vil vises på alt fra store internasjonale aktører sine nettsider til nisjenettsider med snevre målgrupper. Lokale aviser, blogger, eller infosider er også i annonsenettverket til Google.

Remarketing på Google i Bergen

Det finnes mange forskjellige metoder for å målrette annonser best mulig. En av metodene er remarketing, som lar annonsører vise bildeannonser til personer som har besøkt hjemmesiden før. Dette genererer veldig relevante besøk på til bedriftens hjemmesiden.

Hvis du ikke har erfaring med å lage bildebaserte bannerannonser, eller ønsker å forbedre resultatene du oppnår med bannerannonser, ta kontakt med oss!

Annonsér med Google Display i Bergen

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.