Google Adwords Bergen

Google Adwords Bergen

Annonsér med Google Adwords mot kunder i Bergen

I Bergen som i resten av landet er det stor konkurranse blant bedriftene om kundene og behovet for å skille seg ut blir bare større og større. En veldig god kanal for å nå sin målgruppe sitt budskap er Google Adwords.

Hvorfor bruke Google Adwords i Bergen?

Google Adwords er en form for inbound markedsføring som lar deg være synlig for potensielle kunder når de aktivt er på jakt etter en bedrift som din. Det er en veldig god måte å få trafikk til nettsiden og det gir raske resultater. Som annonsør i Bergen sørger Adwords for å koble potensielle kjøpere med deg som annonsør.

Det blir gjort utallige søk på Google hver dag i Bergen og er man ikke representert i Google-søket, er man heller ikke et alternativ.

Google Adwords er viktig i nedgangstider

Bergen er ikke fritatt fra ringvirkningene av oljekrisen og mange bedrifter opplever nedgangstider. I slike perioder er det ekstra viktig å være synlig da konkurransen om hver enkelt kunde blir hardere. Google Adwords kan da bidra til å skaffe god trafikk og leads i trangere tider, også innenfor et trangere budsjett.

Google-annonsering passer for de alle fleste bedrifter i Bergen. Vi i Call2action opplever nytteverdi for våre kunder hver eneste dag, i form av henvendelser, transaksjoner, trafikk og merkevarebygging.

Test Google Adwords i Bergen!

Alle bedrifter har forskjellige behov og vi i Call2action tilpasser Google Adwords-kampanjen din bedrifts behov. Trenger dere flere henvendelser, styrke merkevaren eller bare være tilgjengelige i søket så tilpasser vi kampanjen.

Vi bygger kampanjer i samråd med våre kunder og deretter optimaliserer vi kontinuerlig for best mulig annonseeffekt.

Vi har i Bergen et eget Google Team bestående av sertifiserte Google eksperter.

Kontakt vår avdeling i Bergen for mer info om Google Adwords

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.