Facebook-annonsering Bergen

Annonsering på Facebook Bergen

Bildeannonser på Facebook i Bergen

Facebook-annonsering har hatt en betraktlig økning blant bedrifter i Bergen de siste årene. Bedriftene har nå for alvor innsett at Facebook er en meget god arena for branding. Annonsering på Facebook genererer mer trafikk til nettsiden, får flere kunder til butikken og mer tilstedeværelse mot de rette målgruppene for bedriften!

Call2action Bergen har opparbeidet seg høy kompetanse på å utarbeide målrettede annonser for sine kunder og samtidig være synlig på en profesjonell måte i det største sosiale mediet som finnes.

Facebook-annonsering i Bergen gir mange muligheter for våre kunder. Man kan ha som mål å få flere likerklikk til siden. Formålet kan være å selge mer i nettbutikk. Man kan annonsere for å få brukere til å benytte seg av tilbud, eller melde seg på arrangement. Det er veldig mange måter å bruke Facebook sin annonseportal på, men ikke alltid like lett å vite hvordan. Call2action Bergen har kompetansen og kan hjelpe din bedrift å utnytte Facebook på best mulig måte.

Segmentering og målretting

Man kan definere segmenter ut fra:

Geografi – Ønsker du å annonsere i Bergen eller kanskje kun på Fana?

Alder

Kjønn

Interesser – Ønsker du å nå folk med interesse for oljenæringen, eller kanskje mot Brann og fotballinteresserte?

Plattformer

Spesifikke demografier som for eksempel utdanning, bransjer eller sivilstatus.

Facebook er alltid aktive med å utvide annonsetjenestene sine og de tilbyr stadig nye metoder for bedrifter i Bergen å annonsere på. Når nye tjenester lanseres er vi i Call2action alltid tidlig ute med å tilføre oss selv den nødvendige kompetansen slik at våre kunder kan dra nytte av det.

På Facebook kan man betale per klikk (CPC) eller antall tusen visninger (CPM). Hvilke betalingsalternativ man velger avhenger av strategi og målsetting for annonsen.

Annonsene på Facebook skal være konsistente og integrerte med all markedsføring i bedriften. Call2action Bergen har kompetansen til å hjelpe din bedrift med sine mål på Facebook. Vi setter sammen tekst og bilde, publiserer annonser og overvåker resultatene kontinuerlig.

Konkurranser på Facebook i Bergen

Call2action produserer konkurranser for våre kunder i Bergen på Facebook. Vi bistår både med utarbeidelse av tekst og banner før vi retter annonsen mot den spesifikke målgruppen som du ønsker å treffe! Vi hjelper også med trekning av vinner og sørger for at alt skjer i henhold til Facebook sine retningslinjer.

Konkurranser på Facebook skaper ofte mer engasjement enn et vanlig innlegg, det gjør at bedriften får stor synlighet og rekkevidde og genererer flere følgere til din profil på Facebook!

Treff dine målgrupper der de er!

Facebook er den største annonseplattformen i sosiale medier. Ipsos anslår at det i Norge er 3.6 millioner nordmenn som har en konto på Facebook. Av disse sjekker 3.1 millioner sin Facebook-profil daglig. Mobiltelefonen er blitt et vanlig sted å surfe på nettet og over 2 millioner sjekker sin Facebook daglig på mobil.

Annonsering på Facebook i Bergen – Nytt, spennende, effektivt!

Facebook er fremdeles nytt for mange bedrifter i Bergen. Call2action opplever at flere av våre kunder ikke føler at de passer inne på Facebook, og de har heller ikke satt seg skikkelig inn i annonseringsmulighetene på Facebook.

Våre kunder har meget gode erfaring med annonsering på Facebook. Det gir meget god respons både i forhold til nettsidetrafikk og flere henvendelser, men også i forhold til økt salg i nettbutikk eller butikk.

Kundene får også en enda bedre forståelse av at Facebook er en viktig del av markedsføringsfremtiden for bedrifter i Bergen.

Matcher Google Adwords

De siste tre årene har vi i Call2action Bergen målt kampanjene vi har laget for våre kunder både på Facebook og på Google Adwords. Resultatet er at Facebook i større og større grad matcher Google Adwords-kampanjer når det kommer til ROI. Vi har også tilfeller med høyere ROI på Facebook-kampanjer enn Google Adwords.

Annonsering og konkurranser på Facebook er definitivt kommet for å bli for kundene våre i Bergen. Annonsering på Facebook er allerede en veldig viktig del av markedsmiksen til mange av våre kunder

Annonsér i Bergen med Facebook-annonsering

STATS:

3.6 millioner brukere i Norge.

3.1 millioner sjekker Facebook hver dag.

Hvem er ansvarlig:

Spør oss!

Ta kontakt med oss i dag! Vi står klare til å hjelpe deg.